+36703172449

Rólunk

Petrányi Lajos vagyok, a Klimamagus.hu nagymestere, a hőmérséklet irányítója.

Nálunk nincsenek varázspálcák vagy varázsigék – de vannak hűtőközeggel töltött csövek, és hűvös, vagy ha azt kívánod, akkor inkább meleg fuvallatok annál inkább.

Kezdetben üzleti tréningek, ajánlatok, szerződések voltak a hűtés-fűtés helyett a fókuszomban, mivel közgazdászként 20 éven át voltam biztosítás- és hitelközvetítő.

De aztán úgy döntöttem, itt az ideje, hogy egy hűvös karrierváltásba vágjak, és klímás lettem.

A képzés közben rájöttem, hogy a tényleges tudást nem az iskolapadban szerzem meg,

„a klímaszerelés varázslata ott rejlik, ahol a hűtőközeg áramlik”,

ezért csatlakoztam a helyi „klíma-akadémiához”, -az egyik legnagyobb helyi klímás céghez-, hogy elsajátítsam a szakma minden csínját-bínját és a varázslat ne csak a fejemben, hanem a kezemben is meglegyen. Végül mindent megtanultam, amit csak lehetett, és létrehoztam a Klimamagus.hu-t.

Klíma telepítés

Célunk, hogy varázslatosan kellemes hőmérsékletű környezetet teremtsünk ügyfeleink otthonába.

Olyan munkát végezzünk, amelyért még 15-20 év múlva is hálásan emlékeznek vissza. Hiszen a mi munkánk nem csak a klímaszerelésről szól, hanem arról is, hogy:

otthonodat komfortosabbá és a lehető legkellemesebb hőmérsékletűvé tegyük.

Légy részese a klíma varázslatnak!

Ha hűsítő varázslatra vágysz a forró nyári napokon, vagy melegítő csodára a hideg téli estéken, a Klimamágus a helyes választás! Rendeld meg a felmérésünket, mely elvégzése után konkrét árajánlatot adunk otthonod klímatizálására!

Miért válassz bennünket?

}

Gyorsaság, pontosság

Megrendeléstől számítva, akár 5 napon belül használatba tudod venni új klímád, és nem kell szenvedned sem a hidegtől, sem a melegtől!

Tisztaság

Klíma telepítésnél ipari porszívóval kitakarítunk munkánk után, hogy Neked csak élvezni kelljen új klímád nyújtotta komfortot.

Igényesség

A készülékek elhelyezésekor, valamint a csövezés elvezetésénél úgy dolgozunk, hogy a  legesztétikusabb eredményt érjük el.

Nagy választék

Ismert gyártók, ismert típusai közül segítünk igényednek és pénztárcádnak leginkább megfelelő készüléket megtalálni.

Profi szerszámok

Jó szerszámokkal élvezet a munka. Ezekkel tudjuk, hatékonyan  és magas színvonalon felszerelni ügyfeleink klímáit.

Garancia

Az általunk forgalmazott  és felszerelt gépekre, a gyártó által vállalt garanciát biztosítjuk, és szükség esetén mi intézzük. Egy lépést sem kell tenned!

N

Szakszerűség

Klímákat nem csak „felszórjuk” (mint más klímások), hanem  szakszerűen üzembe helyezzük, ezzel biztosítjuk a készülék hosszú élettartamát.

Segítőkészség

Igényfelmérés és árajánlat során, elmondjuk az optimális megoldást, segítünk kiválasztani a legjobb készüléket!

Elérhetőség

Te is utálod, ha nem veszik fel a telefont és nem hívnak vissza! Mi is! Nálunk az ügyfél az első! Minden nap munkaidőben elérhetők vagyunk telefonon.

Én is ilyen klímást szeretnék

„Minden a megbeszéltek szerint történt! Pontosan jöttek, szépen dolgoztak, kitakarítottak maguk után (ennek a feleségem örült a legjobban). A klíma pedig csöndesen és tökéletesen működik fűtésben és hűtési módban is! Örülök neki, hogy Titeket választottam!”

Fok Attila

Kecskemét

Kapcsolat

Petrányi Lajos

(+36) 70 317-2449

kapcsolat@klimamagus.hu

6000 Kecskemét, Belsőnyír 46/C.

Adószám: 67307799-1-23