+36703172449

Ebben a bejegyzésben bemutatom a klíma karbantartás egyik módját,  a befújós, vagy más néven pepecselős takarítást.

Olcsó klíma karbantartás – amit jobb ha kerülsz!

Sokan tudják, hogy a klímák használat közben elkoszolódnak, különböző gombák szennyeződések rakodnak le bennük. Ezeket ki kell takarítani. A tulajdonos ezért felhív néhány klímást és kiválasztja a legolcsóbbat, aki nagy valószínűséggel a befújós, pepecselős klímás lesz! Most megmutatom, hogyan néz ki ez a karbantartás! (képre kattintva nagyítható)

A szerelő felnyitja a készüléket, a szűrőket kiveszi, elmossa, majd a készülék elpárologtatójába és a ventilátorba klíma tisztító sprayt fúj, ami általában erőteljes fertőtlenítő-, néha citromos illatú. Majd egy hosszú nyelű radiátor ecsettel kicsit átecsetelgeti, papírtörlővel kitörli, szűrő vissza, fedél lecsuk, és 15 perc alatt kész is!

Ára: 8-15.000.- Ft

Mi ilyen karbantartást nem végzünk! Ezt nálunk nem tudod megrendelni!

A következő képen egy olyan klíma belsejét látod, ahol házi kedvencet tartottak a lakásban. Szerinted mekkora esély van arra, hogy az ilyen durva szennyeződést a befújt ragacsos vegyszer feloldja, az ecset pedig eltávolítja?

Elárulom! Semmi!

A jóhiszemű megrendelő mit gondol?

Elvégezta a klímás a karbantartást, nyugodt lehetek, hogy a gép mostmár tiszta levegőt fúj!

Mi a valóság?

Van egy szutykos klímája, amibe valamilyen ragacsos erőteljes szagú vegyszert fújtak, ami méginkább megköti a koszt.

Olyan ez mintha egy ízzasztó nap után zuhanyzás helyett csak dezodort használnál és mennél tovább, a szagokat ideig, óráig elnyomja, de attól még ízzadt, koszos maradsz.

 

Az ilyen módon karbantartott, tisztított klíma szutykos marad!

Nem csak a családomnak nem ajánlanám, de még az ellenségeimet is óvnám az ilyen módon tisztított klímás helyiségtől!

Ha nem ismered a klímást, akit kihívsz karbantartásra, akkor nézd meg, hogy mit csinál. Ha ilyesmiket művel, akkor állítsd le és zavard el! Majd hívj fel engem, hogy normálisan kitakarítsam a klímádat. Ajánlatom csak Kecskemét és a környéki ügyfeleknek szól!

A mi karbantartásunk a következő bejegyzésben találod!