+36703172449
„Tisztességtelen ajánlat”

Ez a film jut eszembe, amikor internetes hirdetésben látom, hogy klímát hirdetnek olcsó áron „országos kiszállással”.

Ha nem ismernéd a filmet, röviden:
Egy fiatal házaspárról szól, akik évek óta együtt élnek, sikeresek és boldogok. Egy nap elmennek Las Vegasba, ahol minden pénzüket elvesztik. A kaszinóban megismerkednek egy milliárdossal, akit elkápráztat a nő szépsége és egy tisztességtelen ajánlatot tesz: egymillió dollárt fizet az elszegényedett párnak, mindössze annyit kér, hogy a nővel tölthessen egy éjszakát.

Hogy mi lesz? Nézd meg a filmet.

A lényeg ugyanaz, mint az olcsó klíma szerelésnél, ez egy olyan ajánlat, amit úgy érzel, hogy nem szabad kihagyni. Ha viszont elfogadod, örökre bánni fogod!

Miért bánod meg az olcsó klímaszerelést?

Gondolj bele, megrendelsz az ország másik felében lévő klímástól egy készüléket, eljönnek 2-3 óra utazással, feldobják (milyen minőségben, ha olcsó, erről van egy külön cikkem), hazamennek 2-3 óra. Aztán néhány hét, vagy pár hónap múlva, amikor a legjobban kellene működnie (a legmelegebb napon, vagy a leghidegebb héten, amikor fűtenél vele) nem működik, egyszerűen nem fúj megfelelő hőmérsékletű levegőt. Valószínűleg elszökött a gáz! Hívod a klímást.

És szembesülsz a rideg valósággal: „Ezen a számon előfizető nem kapcsolható!” Eldobható szám volt, a garanciája meg semmit sem ér, hiszen el sem éred. 

Talán jobb esetben eléred őt és azt válaszolja:
Majd jönnek!  – 
Mikor?
Jövő héten! –
Kivárod, aztán persze nem jelentkeznek. Újra hívod.
Majd jönnek! –
Mikor?
Ha ritkulnak a munkák. –
De mégis mikor?
Hááát, talán egy hónap múlva!
De most kellene, mert most van hideg/meleg meg a garancia. 

Ezen a facebook képen egy ilyen ügyfél levelét olvashatod Kattints a képre.

 

De most be vannak táblázva, meg szezon van, meg messze vagy tőlük…

Mit tudsz csinálni? Kénytelen leszel keresni egy olyan klímást, aki a közeledben van.
Felhívod, elmondod a gondot, hogy a néhány hetes, hónapos géped nem működik.
Ebből már tudni fogja, hogy klíma felszóróktól vetted a készüléked. Azt fogja válaszolni, hogy hívd ki őket.
Te: de nem jönnek, meg szezon van, meg messze vannak! Már nagyon bánod, hogy az olcsót választottad! De meg kellene oldani a gondod.

Hidd el, a helyi klímásnak is szezon lesz, akkor Ő is tele lesz megrendelésekkel. Ha sok munkája van, akkor rangsorolnia kell: első a saját új klímák beszerelése és a meglévő ügyfelek készülékének szervízelése. Ha ezen túl van kapacitása, akkor tudja csak a készüléked elvállalni nagyon drágán (senki nem szeret más silány munkája után dolgozni, ezért kéri meg az árát), valamikor jó sokára, amit még örömmel ki is kifizetnél. De nem főszezonban!

Távkapcsolatra az életben már nagyon sokan ráfaragtak. Tudnod kell, hogy a

 Távkapcsolat közted és a klímásod között nem fog működni!

Válassz inkább tisztességes klímás ajánlatot, ami lehet, hogy drágább, de helyben van. Akkor a későbbiekben nem kell megfizetned a tisztességtelenül olcsó árnak többszörösét.

Kecskeméten és 50 km-es vonzáskörzetében mi szívesen segítünk tisztességes munkával, tisztességes árakkal, tisztességes garanciával!